تاکنون ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های استان لایروبی شده است

 تاکنون ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های استان لایروبی شده است

استاندار گلستان با تاکید بر اهمیت لایروبی مسیر رودخانه ها در پیشگیری از بروز سیل های آتی اظهار کرد : تاکنون ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های استان لایروبی شده و تا پایان سال تلاش داریم این رقم به ۲۶۰ کیلومتر ارتقا یابد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان , دکتر هادی حق شناس شامگاه پنج شنبه ۳۰ آبان در ارتباط مستقیم با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما با موضوع آخرین اقدامات در مناطق آسیب دیده از سیل و زلزله تصریح کرد : از ۲۷۰۰ کیلومتر رودخانه استان , هزار کیلومتر نیازمند لایروبی است و تا کنون اقدامات مناسبی صورت گرفته است.
وی افزود : در حال حاضر پیمانکاران مشغول اجرای عملیات لایروبی در گرگانرود و قره سو هستند و همچنین لایروبی آن بخش از رودخانه گرگانرود که از داخل شهر آق قلا می گذرد نیز در حال اجراست.
استاندار گلستان یادآور شد : در جلسه هیات دولت ۱۰۰ میلیارد تومان جهت تکمیل مخزن سد نرماب با ظرفیت ۱۲۵ میلیون متر مکعب تخصیص یافت و تلاش داریم با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا در راستای پیشگیری از سیلاب های آتی این سد تکمیل شود.
دکتر حق شناس خاطر نشان کرد: تاکنون ۹۶ میلیارد تومان بلاعوض به کشاورزان خسارت دیده پرداخت شده و تلاش داریم خسارت کشاورزانی که تا کنون این غرامت را دریافت نکرده اند ظرف مدت ۲_۳ هفته آینده پرداخت شود.
لینک کوتاه:

اخبار مرتبط