تاکید بر خرید تضمینی آب شیرین شده از دریا برای شرب گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=606116کپی به کلیپ‌بورد

تاکید بر خرید تضمینی آب شیرین شده از دریا برای شرب گلستان

در دیدار مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با مدیر کل برنامه ریزی تلفیقی وزارت نیرو، از پیگیری گنجاندن خرید تضمینی آب شیرین شده از دریای خزر برای شرب استان گلستان در موافقت نامه مرتبط خبر داده شد. 

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، دکتر یزدان رضائی مدیر کل برنامه ریزی تلفیقی وزارت نیرو، در این دیدار ، ضمن تشکر از زحمات مجموعه آب منطقه ای استان در بحث مدیریت منابع آب در استان در سال خشک جاری، در خصوص اعتبارات سال 1401 با توجه به وضعیت کشور توضیحاتی ارائه کرد ودر ادامه، از پیگیری گنجاندن خرید تضمینی آب شیرین شده از دریای خزر برای شرب استان گلستان در موافقت نامه مرتبط خبر داد.
مهندس سید محسن حسینی مدیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان اظهار کرد: پیگیری نحوه اعتبارات سال 1401 و موضوع خرید تضمینی آب در موافقتنامه مرتبط با آب شیرین کن در وزارت نیرو از جمله مباحث عمده در این جلسه بود.
وی افزود: امید است ، سازمان برنامه و بودجه کشور هم با موضوع  خرید تضمینی آب در گلستان از طرح آب شیرین کن موافقت و در ادامه با مطالعه اجمالی این طرح، اسناد و مدارک را به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برای فراخوان سرمایه گذار در این بخش تحویل دهیم.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.