تجلیل از خادمان ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=297760کپی به کلیپ‌بورد

تجلیل از خادمان ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95

 با برگزاری جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر تابستانه، از خادمان ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان تجلیل شد.

 به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، این جلسه با حضور دکتر صادقلو استاندار گلستان و رییس ستاد خدمات سفر استان گلستان و مدیران کل به عنوان روسای کمیته های 12گانه برگزار شد.

 مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان و دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر استان دراین جلسه باتسلیت درگذشت مدیر کل سابق اداره کل ارشاد استان، به فرارسیدن ماه مبارک رمضان اشاره داشت و با تبریک فرارسیدن روز جهانی صنایع دستی گفت: با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی با حمایت های لازم از این هنر صنعت امید می رود که در راستای اشتغال و توسعه پایدار در روستاها گام های مثبتی برداشته شود.

 ابراهیم کریمی در ادامه به تلاشهای این اداره کل جهت تبدیل استان به مقصد گردشگری اشاره کرد و اذعان داشت: تلاش می شود که گلستان از معبر به مقصد گردشگران ومحل اقامت تبدیل شود.

 وی برنامه های متنوعی که با همت مدیران تورهای گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی انجام گرفته را از جمله برنامه ها عنوان کرد و افزود: در سال 94، 304 هزار نفر در استان اقامت داشتند و این رقم در سال 95 به 524 هزار نفر رسید که 72 درصد رشد را نشان می دهد و امروز استانهایی مثل اردبیل وآذربایجان شرقی وغربی وهمدان و کردستان بخشی از ظرفیت های گردشگری شیراز و مشهد را گرفته اند وجای استان گلستان پا گذاشته اند و ما به رده سوم افت کرده ایم، که باید تلاش شود تا به رده بالاتر برسیم.

 کریمی همکاری شهرداری ها را در تبدیل استان به مقصد گردشگری موثر دانست وادامه داد: یکی از عواملی که می تواند ماندگاری مسافر را در استان رقم بزند ، اجرایی پروژه هایی است که توسط شهرداری ها اجرایی می شود.

 وی در ادامه خاطر نشان کرد: درسال گذشته بیشترین اقامت دربندرترکمن بود ولی امسال گرگان بیشترین اقامت را داشت که این نشان از همت وتلاش وارائه آمار مناسب است.

 دبیر این ستاد همچنین تصریح نمود: امسال دربین همه استانها با یک شکایت کمترین شکایت را در سامانه رسمی سازمان ثبت داشتیم که این نشان دهنده عملکرد مطلوب دستگاه های استان و میزبانی خوب درایام نوروز است.

 کریمی درادامه از کلیه دستگاه هایی که درپایان سال 94 و اوایل 95 به طور رضایت بخش عمل کردند و به غیر از تلاش ذاتی ، تلاش خوبی را در این ستاد نیز داشتند، تشکر وقدردانی کرد.

 گفتنی است دراین جلسه کلیپی از فعالیت های ستاد اجرایی خدمات سفر استان گلستان و همچنین مستندی از 14 شهرستان استان پخش شد و درپایان از خادمان این ستاد و همچنین شهرداران برتر، فرمانداران برتر و مدیران برتر با اهدای لوح تقدیر وهدایای صنایع دستی تجلیل وقدردانی شد.

تجلیل از خادمان ستاد اجرایی خدمات سفر نوروز 95

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.