ترویج کتابخوانی یکی از راهبردهای افزایش امید در جامعه است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=607441کپی به کلیپ‌بورد

ترویج کتابخوانی یکی از راهبردهای افزایش امید در جامعه است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان گفت: ترویج کتابخوانی یکی از راهبردهای افزایش امید در جامعه است.
احسان مکتبی صبح امروز چهارشنبه-99/12/27 در چهارمین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان برخی از موانع شکل‌گیری فرهنگ کتابخوانی در بین مردم را دغدغه معیشت خانواده ها عنوان کرد و افزود: متاسفانه شرایط به گونه ایست که فرهنگ و تربیت در اولویت خانواده ها نیست.
وی همچنین مطالعه را برای قشر مدیران ضروری توصیف کرد و افزود متاسفانه این خوب نیست که عمدتا مدیران استانی و شهرستانی به دلیل مشغله و یا هر علت دیگری قادر به مطالعه نیستند.
معاون سیاسی استاندار، بررسی طرح های موفق در زمینه تشویق کتابخوانی، اجرای طرح بین المللی پایتخت کتاب در استان، استفاده از ظرفیت شهرداریها و شوراها و شورای اطلاع رسانی و صدا و سیما در اجرای طرحهای ترویج کتابخوانی، و معرفی و بزرگداشت، مفاخر و نویسندگان ترجیحاً جوان و حتی نویسندگان برتر نوجوان گلستانی را از راهکارهای ترویج فرهنگ کتابخوانی تبیین نمود.

ترویج کتابخوانی یکی از راهبردهای افزایش امید در جامعه است

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.