تعلیق مجوز بند (ب) یک شرکت خدمات مسافرتی در استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=345383کپی به کلیپ‌بورد

 

رحمان
فرمانی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان
گلستان امروز 14 تیر ماه 1396 خبر داد: بنا به رای اعضاء در سومین جلسه
کمیسیون فنی نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان گلستان در سال
1396 ، مجوز بند (ب) یک شرکت خدمات مسافرتی استان برای مدت 1 ماه به حالت
تعلیق درآمد.

 به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گلستان،  رحمان فرمانی معاونت گردشگری این دستگاه با اعلام این خبر تشریح کرد: بنا به رای اعضاء در سومین جلسه کمیسیون فنی نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری استان گلستان در سال 1396 مجوز بند (ب) شرکت خدمات مسافرتی “میقات بهشت” به مدیرعاملی آقای محمدرضا بای، از تاریخ ابلاغ رأی کمیسیون (1396/04/12) به مدت 1 ماه به حالت تعلیق در آمد.

فرمانی توضیح داد: در ماده 19 آیین نامه نظارت بر تاسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی مصوب هیات وزیران در تاریخ 27/3/80 دفاتر تعلیق شده موظف اند در زمان تعلیق  از قبولی تعهدهای جدید خودداری نماید و طبق دستورالعمل های مراجع ذیربط به تعهدات قبلی عمل نماید و در صورت عدم رعایت مراتب، مجوز دفتر به تشخیص مرجع صدور مجوز لغو می شود.

معاونت گردشگری میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان گلستان در پایان از کسانی که شکایت یا نارضایتی ای نسبت به دفاتر خدمات مسافرتی استان گلستان دارند خواست: تا آن را از طریق شماره 32224581-017 یا به صورت حضوری و مکتوب به منظور رسیدگی اعلام کنند.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.