استاندار گلستان:

تقویت ارتباطات، اقتصاد دانش‌بنیان و کریدور شمال–جنوب اولویت دارند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=628511کپی به کلیپ‌بورد
استاندار گلستان در دیدار وزیر ارتباطات با آیت‌الله نورمفیدی، خواستار رفع نقاط کور ارتباطی استان، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و تسریع در اجرای هوشمندسازی منطقه آزاد اینچه‌برون و کریدور شمال–جنوب شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، علی‌اصغر طهماسبی در دیدار سید ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با آیت‌الله نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبری در استان، با اشاره به ضعف پوشش اینترنت در بخش‌هایی از گلستان، بر ضرورت رفع نقاط کور ارتباطی تأکید کرد.

استاندار گلستان با قدردانی از حضور وزیر ارتباطات و هیئت همراه، اظهار داشت: گلستان با وجود پهناوری و تنوع اقلیمی، همچنان با چالش‌هایی در حوزه ارتباطات مواجه است و نیازمند حمایت وزارت ارتباطات برای توسعه فعالیت‌های فناورانه و افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان هستیم.

طهماسبی با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد اینچه‌برون و کریدور شمال–جنوب، این طرح‌ها را فرصتی استثنایی برای کشور دانست که می‌تواند نقش مهمی در تجارت خارجی ایران ایفا کند.

وی افزود: اجرای این کریدور در حال پیگیری است و رئیس‌جمهور محترم نیز در سفر اخیر خود بر ضرورت تسریع در اجرای آن تأکید داشته‌اند.

استاندار گلستان در پایان ضمن تشکر از وزیر ارتباطات و مدیران حاضر در جلسه، خواستار توجه ویژه آن وزارتخانه به هوشمندسازی منطقه آزاد گلستان و تقویت زیرساخت‌های ارتباطی استان شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.