توسعه علمی ، سنگ بنای توسعه کشور است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=224067کپی به کلیپ‌بورد

معاون پژوهشی و فناوری معاونت علمی ریاست جمهور، توسعه علمی را سنگ بنای توسعه کشور بیان کرد و گفت: در راستای اسناد بالادستی نظیر سند چشم انداز20ساله، جهت رسیدن به قطب اول علمی منطقه، تاسیس و راه اندازی دانشگاه صنعتی در استان گلستان ضروری است.

براساس اعلام صبح چهارشنبه فرمانداری علی آبادکتول، “علی وطنی” در جلسه ای در خصوص تاسیس دانشگاه صنعتی در علی آبادکتول که با حضور مسوولان این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه صنعتی همت مردم و مسوولان را نیاز دارد تا در شهرستان تاسیس شود.

وی اضافه کرد: با توجه به موهبت های الهی این منطقه و همچنین فرهنگ غنی مردم استان، مطمئن هستم که این دانشگاه جزو دانشگاه های معتبر کشور شناخته خواهد شد.

معاون پژوهشی و فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری، موقعیت جغرافیایی استان گلستان و همجوار بودن آن با کشورهای آسیای میانه را دو مزیت نسبی برای راه اندازی این دانشگاه دانست و تاکید کرد: رشته های این دانشگاه باید متناسب با این دو مزیت طراحی و برنامه ریزی شود.

وطنی یادآور شد: این دانشگاه با جذب دانشجو از کشورهای همجوار می تواند ضمن انتقال فرهنگ اسلامی به سایر کشورها، در رشد، توسعه و ارتقای شاخصه های علم و فناوری کشور و منطقه اثر گذار باشد.

سفر معاون پژوهشی و فناوری معاونت علمی ریاست جمهوری به استان گلستان طی هفته جاری انجام شده است.

علی آبادکتول با 132هزار نفر جمعیت از شهرستان های مرکزی استان گلستان است.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.