تولید بیش از 30 هزار تن روغن خوراکی از دانه های روغنی در استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=261688کپی به کلیپ‌بورد

  رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان اعلام کرد: سالانه بیش از 30 هزار تن روغن خوراکی در استان گلستان تولید که این روغن از دانه های روغنی پنبه، سویا، آفتابگردان و کنجاله در 5 واحد صنعتی استان استحصال می شود.

 دکتر مختار مهاجر افزود: مصرف روغن سالانه استان گلستان حدود 25 هزار تن است که روغن مازاد بر مصرف تولید شده استان به سایر استان های کشور فرستاده می شود.

 وی خاطر نشان کرد: استان گلستان از نظر تولید دانه های روغنی مقام اول کشور را دارا است ضمن آن که مصرف این گونه روغن های خوراکی کاملا سالم و بهداشتی است و تقریبا برای انسان ضرری ندارد.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.