جاده اصلي كلاله – مراوه تپه در شرق گلستان بهسازي شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259684کپی به کلیپ‌بورد

جاده اصلي كلاله – مراوه تپه در شرق گلستان بهسازي شد

مدير راهداري راه و شهرسازي گلستان از بهسازي و روكش آسفالت محور اصلي كلاله – مراوه تپه در شرق اين استان خبر داد.

به گزارش اداره روابط عمومي اداره كل راه و شهرسازي استان گلستان، مهندس “عادل مصدقي” در گفت و گويي خبري اظهارداشت: بهسازي و روكش آسفالت اين محور از سمت مراوه تپه به كلاله به طول تقريبي 10 كيلومتر از سال گذشته به اجرا درآمده است.

به گفته وي، براي اجراي اين عمليات 11 ميليارد ريال اعتبار از محل منابع ملي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي كشور هزينه شد.

مصدقي ادامه داد: حجم گسترده تردد وسايل نقليه عبوري از اين مسير كه محور ارتباطي اصلي استان به شمار مي رود، نياز به روكش مجدد و بهسازي محور را ايجاب مي كرد.

محور كلاله به مراوه تپه 90 كيلومتر طول دارد.

شهرستان كلاله با110 هزارنفر جمعیت در منتهی الیه شرقی گلستان و در فاصله 136 کیلومتری از گرگان مركز استان واقع است.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.