جذب نزدیک به 8800 مشترک گاز در استان گلستان در شش ماهه اول سال 96

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=356152کپی به کلیپ‌بورد

 

به گزارش روابط عمومی ،مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان درگفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شرکت ازجذب نزدیک به  8 هزار و800 مشترک گاز در استان تا پایان نیمه اول سال جاری خبرداد.

 وی افزود: از این تعداد حدود 4440 مشترک شهری بوده و تعداد 4360 مشترک نیز روستایی بودند که جذب این شرکت شدند

  مهندس صفرعلی جمال لیوانی تصریح کرد:درهمین راستا با همت و تلاش مجموعه کارکنان گاز گلستان  در مجموع تاکنون بالغ بر 529 هزار و 145  مشترک در سطح استان  مصرف کنندگان گاز طبیعی می باشند .
  مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان افزود: مشترکین گرامی توجه داشته باشند یکی از موارد مهمی که همواره به آن  تاکید می کنیم رعایت نکات ایمنی بوده که در همین جا از همه مصرف کنندگان گازطبیعی درخواست می شود تا موارد ایمنی را به طور کامل رعایت کنند و ضمن فراهم نمودن رفاه و آسایش  برای خود و خانواده سال جاری را بدون هیچ حادثه به پایان برسانند.
  

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.