جلسه هماهنگی پیاده روی خانوادگی در شهرستان گرگان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=272513کپی به کلیپ‌بورد

جلسه هماهنگی پیاده روی خانوادگی در شهرستان گرگان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری گرگان، با حضور فرماندار گرگان و به مناسبت هفته بسیج جلسه هماهنگی برگزاری پیاده روی خانوادگی در فرمانداری برگزار شد .

“خاکی “فرماندار شهرستان گرگان دراین جلسه با اشاره به نقش و اهمیت سلامتی و شادابی در تحول و توسعه جامعه خواستار توجه مدیران به این برنامه اجتماعی شد .

وی گفت : این پیاده روی خانوادگی بمناسبت هفته بسیج روز جمعه 28آبان از ساعت 7:30صبح از سه راهی گلشهر تا ناهارخوران گرگان برگزار گردیده و بصورت زنده نیز از شبکه 3سیما پخش خواهد شد . 

جلسه هماهنگی پیاده روی خانوادگی در شهرستان گرگان برگزار شد

 

جلسه هماهنگی پیاده روی خانوادگی در شهرستان گرگان برگزار شد

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.