جلسه کارگروه سیل، مخاطرات دریایی، برق و آب و فاضلاب در گالیکش برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=231213کپی به کلیپ‌بورد

جلسه کارگروه سیل، مخاطرات دریایی، برق و آب و فاضلاب در گالیکش برگزار شد

دومین جلسه کارگروه تخصصی امور سیل، مخاطرات دریایی، برق و آب و فاضلاب شهرستان گالیکش بمناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی در سالن اجتماعات فرمانداری گالیکش برگزار گردید.
 به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس تیموری مدیر امور منابع آب گنبد، مینودشت و گالیکش با اشاره به هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی عنوان کرد: همه ساله 19 لغایت 25 مهرماه به عنوان هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده و این هفته در واقع بمنزله یادآوری و تذکری برای همه ما است که از حوادث و بلایای طبیعی همچون زلزله، سیل، خشکسالی و غیره که احتمال وقوع آن وجود دارد، غافل نشویم و با پیش بینی پار ه ای تمهیدات و ایجاد آمادگی در جامعه و ادارات و سازمانهای ذیمدخل، خسارتهای ناشی از وقوع اینگونه پدیده های طبیعی را به حداقل برسانیم.
وی ضمن بیان تاریخچه سیلابهای روی داده وخسارتهای وارده ناشی از آنها در سالهای گذشته در شرق استان و  بویژه شهرستان گالیکش،کاهش خسارتهای ناشی از این رخداد طبیعی را بدون مشارکت و همکاری مردم، نهادهای اجتماعی و دستگاههای اجرایی غیر ممکن برشمردند.
مدیر امور منابع آب گنبد، مینودشت و گالیکش در ادامه ممانعت و خودداری از تجاوز به بستر و حریم رودخانه ها و مجاری آبی،  تخلیه خاک، نخاله های ساختمانی، زباله و فضولات دامی در بستر و حریم رودخانه ها، احداث بنا و کاشت درخت در بستر و حریم رودخانه ها، برداشت های غیر مجاز و غیراصولی شن و ماسه ازجمله مواردی عنوان کرد که مردم میتوانند با رعایت آنها در کاهش خسارتهای ناشی از جریان سیل، مشارکت داشته و همکاری نمایند.
 مهندس تیموری همچنین به بیان چگونگی تعامل و همکاری دستگاههای اجرایی عضو کارگروه مذکور در پیشگیری و کاهش خسارتهای ناشی از سیلابهای احتمالی آتی پرداختند و خواستار توجه بیشتراعضای جلسه و پیگیری آنان در اینخصوص شدند.
گفتنی است ادارات برق، آبفا و آبفار،جهادکشاورزی، نیروی انتظامی، نیروی مقاومت بسیج، مخابرات، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، هلال احمر، مرکز بهداشت، اداره صنعت معدن تجارت، هواشناسی، شیلات، بنیادمسکن انقلاب اسلامی، شهرداری گالیکش و صدا و سیما از اعضای این کارگروه هستند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.