فرماندار علی آبادکتول گفت : استفاده کلیه نانوایان شهرستان از دستگاههای پوز ،نظارت های
روزانه به ویژه در ایام تعطیل موردانتظار می باشد.
بعد از ظهر روز دوشنبه 16 آبان ماه جلسه کارگروه گندم ، آرد ونان
شهرستان با هدف ارتقا کیفیت و ساماندهی واحدهای نانوایی ، بررسی مشکلات آرد و نان به
ریاست فرماندار و با حضور سایر اعضای کارگروه در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ابراهیم احمدی اظهارداشت : بازدید میدانی
، نظارت دقیق و بازرسی های مکرر از نانوایی ها در زمینه های بهداشت ، کیفیت نان و کیفیت آرد در اولویت کاری کارگروه قرارگرفته و هر کدام از اعضای کارگروه
برابر شرح وظایف قانونی خود در برابر متخلفان عمل کنند.
رئیس کارگروه گندم ، آرد و نان شهرستان افزود : آرد ونان یک موضوع حیاتی است و ارتباط مستقیم با زندگی و سلامت مردم دارد پس باید با دقت و نظارت کامل اعضاء کارگروه
آرد ونان شهرستان رصد و در جهت برطرف کردن
مشکلات، اهتمام جدی صورت پذیرد.
لازم به ذکر است در ادامه جلسه درخواست های متقاضیان نانوایی در جهت افزایش
سهمیه ، تغییرات نوع پخت و جابجایی مکان نانوایی مطرح
ومورد بررسی قرار گرفت .