بازدید استاندار گلستان از سد آقدکش

جهش ۶۰ درصدی پیشرفت پروژه سد آقدکش در یک سال گذشته

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=627208کپی به کلیپ‌بورد
استاندار گلستان در جریان بازدید میدانی از سد آقدکش آق‌قلا، از پیشرفت چشمگیر این طرح مهم زیرساختی در یک سال گذشته خبر داد و اعلام کرد که عملیات اجرایی سد آقدکش از سال ۱۳۹۱ تا سال ۱۴۰۳ تنها ۳۸ درصد پیشرفت داشت که در دولت دکتر پزشکیان به ۹۵ رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، علی‌اصغر طهماسبی با قدردانی از تلاش مجموعه عوامل اجرایی، مدیران و پیمانکاران پروژه اظهار داشت: علیرغم شرایط جنگی و محدودیت های شدید مالی بخش عمده عملیات عمرانی سد ــ معادل دو سوم کل حجم کار ــ تنها در یک تا دو سال اخیر انجام شده و این سرعت، نتیجه هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و همراهی پیمانکارانی است که با وجود برخی مطالبات مالی، پروژه را بدون وقفه ادامه داده‌اند.

تأکید بر نقش سد در توسعه شمال استان
استاندار گلستان با اشاره به اهمیت راهبردی سد آقدکش افزود: این طرح پس از بهره‌برداری، نقش مؤثری در مهار سیلاب‌های احتمالی، تأمین آب منطقه آزاد اینچه‌برون، شهرک هزار هکتاری و بخش‌های شمالی استان خواهد داشت و می‌تواند با تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای منطقه زمینه‌ساز جذب سرمایه‌گذاران را فراهم کند.

وی همچنین با اشاره به مشکلات ناشی از ریزگردها، اجرای این سد را یکی از اقدامات مؤثر در مدیریت منابع آب و کاهش آسیب‌پذیری مناطق شمالی استان دانست.

افتتاح سد در هفته دولت ۱۴۰۵

طهماسبی اعلام کرد: با تکمیل مراحل پایانی، سد آقدکش طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، در هفته دولت امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.