حضور شرکتهای مستقر درپارک علم وفناوری گلستان درسومین جشنواره زیست فناوری

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=255019کپی به کلیپ‌بورد

حضور شرکتهای مستقر درپارک علم وفناوری گلستان درسومین جشنواره زیست فناوری

 دکتر حسام رییس پارک علم و فناوری گلستان از حضور موفق شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری گلستان در سومین جشنواره و نمایشگاه زیست فناوری کشور خبر داد.

ریس پارک علم و فناوری گلستان گفت: شرکت های دانش پژوهش فجر در حوزه تولید تجهیزات بیو تکنولوژی و زیست فناوری و شرکت آریا تیناژن در حوزه تولید داروهای نوترکیب در این جشنواره حضور داشتند.

دکتر حسام افزود: دکتر ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر مخبر دزفولی  دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از غرفه شرکت های مذکور بازدید نمودند و با توانمندی های شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری گلستان آشنا شدند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.