حضور فرماندار گمیشان در سی ویکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=611609کپی به کلیپ‌بورد

حضور فرماندار گمیشان در سی ویکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران

به
گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری؛ “امیرشیر توماج” فرماندار گمیشان به
نمایندگی از فرمانداران استان در سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت
اسلامی در تهران حضور یافت.

این کنفرانس بین المللی صبح امروز با سخنرانی رییس جمهور در تهران شروع رسماً آغاز شد.

در اين کنفرانس متفکران و انديشمندانی از کشورهای مالزی، روسيه، اندونزی، عراق، لبنان، تايلند، الجزاير،انگلستان،آمريکا، استراليا، تونس، چین، مصر وديگر کشورها حضور دارند.

در این کنفرانس ۹ کمیسیون؛ ۵ کمیسیون اصلی و ۴ کمیسیون جنبی، کمیسیون های اصلی عبارتند از موقعیت کنونی جهان اسلام، ویژگی های تمدن نوین اسلامی، طرح های احیاگران جهان اسلام در جهت تمدن سازی، تمدن نوین اسلامی به مثابه راهبرد وحدت و نقش خودباوری مسلمانان در تشکیل تمدن نوین اسلامی. کمیسیون های جنبی هم عبارتند از کمیسیون بانوان، علمای مقاومت، کمیسیون سادات و کمیسیون مساعی حمیده.  در کنار سخنرانی ها و کمیسیون ها، نمایشگاه هایی هم در بخش جنبی برگزار می شود.

 

حضور فرماندار گمیشان در سی ویکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران

 

حضور فرماندار گمیشان در سی ویکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی در تهران

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.