حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در مرکز سامد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=481851کپی به کلیپ‌بورد
 
 عبدالرحیم لطفی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با حضور در مرکز سامد به گفتگوی تلفنی با مردم استان پرداخت.
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان،عبدالرحیم لطفی به منظور گفتگو با جامعه هدف و مردم شریف استان و پاسخگویی به سوالات آنان از طریق شماره تلفن 111 در واحد ارتباط مردم و دولت (سامد) حضور یافت.

ایشان به اتفاق معاونت حفاظت امور اراضی و کارشناس اداره مدیریت عملکرد به درخواست ها و تقاضاهای مردمی منتقل شده به مرکز سامد پاسخ داده  و دستوررات لازم برای رفع مشکلات را صادر نمودند. 

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.