خدمت رایگان موزه های گلستان به معلولین

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=453972کپی به کلیپ‌بورد

 

 
  عارف کیانی مدیر کل بهزیستی گلستان گفت: به مناسبت هفته معلولیت بازدید از موزه های گلستان برای تمامی افراد دارای معلولیت در طول این یک هفته رایگان است.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی گلستان؛ وی اظهار کرد: با توجه به توافقاتی که با میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته به مناسبت هفته معلولیت که از ۱۲ آذر آغاز می شود، به مدت یک هفته بازدید از تمامی موزه برای افراد معلول رایگان است.

مدیرکل بهزیستی گلستان افزود: افراد دارای معلولیت با ارائه کارت معلولیت می توانند از خدمات رایگان بازدید از موزه های گلستان در طول این هفته استفاده کنند.

گفتنی است که این کار فرهنگی با توجه به هماهنگی و توافقاتی که بین مدیر کل بهزیستی گلستان و مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان صورت گرفته است.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.