دبیرخانه ستاد انتخابات گنبدکاووس آغاز به‌کار کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=486931کپی به کلیپ‌بورد

دبیرخانه ستاد انتخابات گنبدکاووس آغاز به‌کار کرد

دبیرخانه ستاد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای شهر و روستا برای انجام فرایندهای این رخداد بزرگ سیاسی در روز ۲۸ خرداد سال آینده، صبح امروز یکشنبه باحضور فرماندار، امام جمعه و مسوولان اجرایی گنبدکاووس در محل فرمانداری ویژه این شهرستان آغاز به‌کار کرد.
معاون استاندار وفرماندار ویژه گنبدکاووس در مراسم آغاز به‌کار دبیرخانه ستاد انتخابات در این شهرستان گفت که این ستاد با همکاری و همراهی هیات‌های نظارت و بازرسی و دیگر حوزه‌های مرتبط، آمادگی کامل برای برگزاری انتخاباتی سالم و قانونمند با مشارکت حداکثری مردم در ۲۸ خرداد سال آینده را دارد.
مهندس عبدالقدیر کریمی افزود: برای حضور حداکثری مردم و افزایش شور انتخاباتی، در سه ماه باقی مانده تا زمان برگزاری این رخداد بزرگ سیاسی از ظرفیت و نفوذ معنوی تمامی افراد تاثیرگذار از جمله معتمدان و بزرگان، هنرمندان، ورزشکاران و لیدرهای فضای مجازی این شهرستان استفاده می‌شود.
وی، میزان مشارکت مردم گنبدکاووس در انتخابات دوره‌های قبل را خوب توصیف و ابراز امیدواری کرد که مردم این شهرستان مرزی با وجود همه تنگناها و محدودیت‌های ناشی از تحریم ظالمانه آمریکا و دولت‌های استکباری، همچون گذشته با درک مسائل و ملاحظات کشور در این انتخابات پیش رو نیز حضوری پرشور داشته باشند.
کریمی اضافه کرد: ستاد انتخابات در گنبدکاووس نیز برنامه‌هایی را برای روشنگری و آگاهی مردم نسبت به اهمیت و حساسیت انتخابات ۱۴۰۰ در دستور کار دارد و تلاش خواهد کرد تا شرایط مناسب و رقابتی برای افزایش حضور اقشار مختلف مردم در این عرصه فراهم نماید.  
فرماندار ویژه گنبدکاووس همچنین تصریح کرد که پیش بینی برگزاری نشست‌هایی با حوزه‌های تاثیرگذار جامعه مانند علمای اهل سنت و تشیع، معتمدان و لیدرهای اجتماعی و سیاسی در ۲ بخش مرکزی و داشلی برون این شهرستان شده است تا از ظرفیت و نفوذ معنوی آنان در یک فضای قانونی، سالم و شفاف و بدور از جانبداری از نامزد یا نامزدهایی، برای افزایش انگیزه مردم جهت حضور در انتخابات استفاده شود.
وی افزود: تلاش داریم تا فضای انتخاباتی در گنبدکاووس طی سه ماه آینده به تدریج به سمت افزایش حضور مردم در این رویداد سیاسی پیش برود و در روزهای پایانی خرداد سال آینده، این شور و شوق به اوج خود برسد تا شاهد برگزاری انتخاباتی سالم با مشارکت حداکثری مردم باشیم.
کریمی اضافه کرد: مطابق جدول زمان‌بندی اعلام شده از سوی ستاد انتخابات کشور، نام نویسی برای نامزدی در انتخابات شوراهای اسلامی شهر همزمان با سراسر کشور در ۲ شهر گنبدکاووس و اینچه‌برون از ۲۰ تا ۲۶ اسفند به مدت یک هفته و شورای اسلامی روستاها از ۱۶ تا ۲۲ فروردین سال آینده انجام خواهد شد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.