دولت در اصلاح ارز ترجیحی نگاه حمایتی به تولید کننده و مصرف کننده داشته است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=467740کپی به کلیپ‌بورد

دولت در اصلاح ارز ترجیحی نگاه حمایتی به تولید کننده و مصرف کننده داشته است

فرماندار کلاله در نشست با مرغداران با هدف تبیین طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها گفت: دولت سیزدهم با شجاعت تمام دست به اصلاح ارز ترجیحی زده و هدف آن کنترل قیمتها، واریز مستقیم یارانه به حساب مردم، جلوگیری از قاچاق و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;فرماندار کلاله گفت:مجموعه اقتصاددانان کشور به این نتیجه رسیدند که اختصاص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی نه تنها در کاهش قیمت آن بی اثر بوده بلکه زمینه قاچاق آن را نیز فراهم کرده است.

مدیرکل پشتیبانی و امور دام استان گفت:مرغداران می‌توانند بصورت امانی و دو ماهه، دان مورد نیاز خود را از این اداره کل تامین کنند و بعد از پرورش و فروش، این هزینه را پرداخت نمایند.

وی ادامه داد:مرغداران همچنین می‌توانند با دریافت تسهیلات دامدار کار نسبت به خرید نهاده از سامانه بازارگاه اقدام کنند.

مدیرکل پشتیبانی و امور دام استان تصریح کرد:با حمایت های دولت، امسال ۲۲ درصد ما افزایش جوجه ریزی نسبت به سال گذشته داشتیم و هیچگونه مشکلی در این خصوص موجود نمی باشد.

دولت در اصلاح ارز ترجیحی نگاه حمایتی به تولید کننده و مصرف کننده داشته است

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.