دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب مراوه تپه تشکیل شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=317078کپی به کلیپ‌بورد

جلسه شورای حفاظت از منابع آب زیرزمینی شهرستان مراوه تپه با حضور فرماندار شهرستان و اعضای شورای حفاظت در محل فرمانداری شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، اسماعیل تاجی فرماندار مراوه تپه در این جلسه ضمن لزوم اطلاع رسانی و آگاهی بخشیدن به مردم در خصوص وضعیت منابع آب و صرفه جویی در مصرف آب خصوصا کشاورزی گفت: اجرای طرح های آبیاری قطره ای و شیوه های نوین، پیگیری و تقویت اعتبارات سیستم آبیاری تحت فشار از دستگاه های ذیربط، کشت محصولات باغی مانند زیتون، پسته ،گیاهان دارویی و زعفران جایگزین کشت های پر آب طلب مانند شالی، تجدید نظر در خصوص اخذ مبالغ خسارت منابع ابی از جمله موضوعات مطرح شده در این جلسه توسط فرماندار بود.
رئیس اداره منابع آب کلاله و مراوه تپه و دبیر شورای حفاظت از منابع آب هم در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت های سال جاری این اداره مبنی بر اطلاع رسانی مستمر به مردم منطقه و کشاورزان از طریق توزیع اطلاعیه و تراکت ها برای استفاده بهینه از آب را ارائه کرد و گفت: فعالیت اکیپ های گشت و بازرسی در منطقه، تجهیز چاه ها به نصب کنتور هوشمند آب و برق، انسداد چاههای غیر مجاز و جلوگیری از اضافه برداشت چاه های مجاز از جمله اقداماتی است که در راستای شورای حفاظت از منابع آب زیرزمینی در این شهرستان انجام شده است.
همچنین در این جلسه مقرر شد اطلاع رسانی مستمر مبنی بر استفاده صحیح بهینه آب،رعایت الگوی کشت، صرفه جویی در مصرف آب در منطقه توسط کلیه اعضا مورد توجه و اقدام واقع گردد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.