دیدار فرماندار رامیان با امام جمعه شهر دلند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=281161کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار رامیان با امام جمعه شهر دلند

صادقلو فرماندار رامیان به همراه معاون فرماندار و جمعی از مسئولین به مناسبت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حجه الاسلام و المسلمین کیایی امام جمعه شهر دلند دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار فرماندار رامیان در این دیدار گفت: آغاز دهه مبارک فجر یادآور لحظه ورود امام خمینی (ره) به کشور بعد از تحمل 15 سال تبعید و سختی و آغاز پیروزی انقلاب اسلامی می باشد.

ایشان در ادامه یادآور شد: رژیم ستمشاهی با وجود سیستم امنیتی  و اطلاعاتی قوی و قدرت مطلق خاورمیانه هیچ گاه به سقوط فکر نمی کرد ولی مجاهدت امام (ره) و همراهی مردم در سایه ایدئولوژِ دینی اسلام باعث پیروزی این انقلاب گردید.

در ادامه فرماندار گزارش کاملی از روند فرآیند برگزاری انتخابات هفتم اسفند ماه را به حاضرین ارائه داد.

حجه الاسلام والمسلمین کیایی امام جمعه دلند نیز در این دیدار آغاز دهه مبارک فجر را روز تجدید بیعت باآرمانهای  امام (ره) و شهدای عزیز و تجدید میثاق با ولایت فقیه و مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) دانستند. وی در ادامه با اشاره به موضوع انتخابات به حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای و انتخاب فرد شایسته و اصلح تاکید نمود.

دیدار فرماندار رامیان با امام جمعه شهر دلند

 

دیدار فرماندار رامیان با امام جمعه شهر دلند

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.