دیدار فرماندار کلاله با مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=613790کپی به کلیپ‌بورد

دیدار فرماندار کلاله با مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان

همزمان با فرا رسیدن موسم برداشت محصولات کشاورزی روز گذشته ریاحی مدیرکل غله و خدمات بارزگانی استان با حضور در فرمانداری کلاله با برزگر فرماندار شهرستان دیدار کرد .

در این دیدار برزگر فرماندار کلاله با اشاره به ظرفیت سیلوها و انبارهای نگهداری محصولات کشاورزی گفت : امسال با توجه به افزایش نزولات آسمانی پیش بینی میشود محصولات بیشتری به نسبت سال گذشته در شهرستان جمع آوری شود که این مهم می طلبد تا انبارهای غله ضمن تخلیه گندم سال های گذشته آمادگی لازم را در تحویل محصولات کشاورزی را داشته باشند .

وی در ادامه با اشاره به تردد ادوات کشاورزی در راه های شهرستان خواستار تسریع انبارهای غله در تحویل محصولا کشاورزی شد .

ریاحی نیز با اشاره به آمادگی کامل اداره غله گفت : تمامی سیلوها و ذخیره گاههای شهرستان با تمام ظرفیت در اختیار کشاورزان شهرستان است .

وی با اشاره به ظرفیت انبار غله گفت : 7 هزار تن محصولات کشاورزی در اداره غله از سال قبل موجود بوده که 3 هزارتن آن تخلیه شد و الباقی هم طی چند روز آتی در حال خارج شدن و انتقال هستند .

دیدار فرماندار کلاله با مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.