دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259016کپی به کلیپ‌بورد

 به گزارش ایثار واحد گلستان، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی دیدار کرد.

 در این دیدار پیرامون طرح های خوداشتغالی با توجه به اقتصاد مقاومتی تبادل نظر شد.

 جهانی خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی یک رویکرد کوتاه‌مدت نیست بلکه این رویکرد چشم‌اندازی کلان به اقتصاد جمهوری اسلامی ایران دارد و یک اقدام بلندمدت را شامل می‌شود که از دیدگاه‌های مقام معظم رهبری است و اقتصاد مقاومتی ، اقتصاد کارآفرینی و ریسک‌پذیری و نوآوری را شامل می‌شود.

 لازم به ذکر است پس از پایان جلسه، نماینده مردم آزادشهر و رامیان با جمعی از معاونان اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان با خانواده جانباز یحیی بای دیدار کردند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.