دیدار و تجلیل فرماندار کلاله از مادران شهید بمناسبت روز مادر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=515432کپی به کلیپ‌بورد

دیدار و تجلیل فرماندار کلاله از مادران شهید بمناسبت روز مادر

بمناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر،فرماندار کلاله بهمراه امام‌جمعه، رییس تبلیغات اسلامی و بنیاد شهید شهرستان با مادر شهید شیر علی جامی در شهر کلاله دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;علی اصغر بیانی فرماندار کلاله در حاشیه این دیدار گفت: بمناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر؛ مسئولان کلاله با ۴۱ مادر شهید شهرستان دیدار خواهند کرد.
بیانی مادران شهداء را اسوه مقاومت و ایثار خواند که با پایمردی، صبوری و شکیبایی فرزندان خود را در طبق اخلاص گذارده و تقدیم انقلاب و کشور نمودند و لحظه ای برای از دست دادن فرزندان خود نهراسیدن و تردیدی به خود راه ندادند.
در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی، انقلاب و مدافع حرم با اهداء لوح سپاس و هدیه، از صبر و استقامت مادر شهید تجلیل شد.
گفتنی است؛ شهید جامی با عضویت کادر سپاه اعزام و در فروردین ۱۳۶۷ در منطقه عملیاتی خرمال به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

دیدار و تجلیل فرماندار کلاله از مادران شهید بمناسبت روز مادر

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.