دیدار و دلجویی رئیس دانشگاه علوم پزشکی از خانواده سومین شهید مدافع سلامت استان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=501411کپی به کلیپ‌بورد

 

 

 دکتر عبدالرضا فاضل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، عبدالقدیرکریمی فرماندار ویژه گنبد کاووس، دکتر ناهید جعفری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، به همراه جمعی از مسئولین و افراد نیکوکار، 12 شهریور ماه به مناسبت روز بهورز با حضور در منزل شهید چرکزی، سومین شهید مدافع سلامت استان گلستان، ضمن عرض تسلیت از خانواده این شهید بزرگوار دلجویی کردند.

گفتنی
است: شهید خوجم بردی چرکزی،بهورز روستای کوچک اوبه پلنگ شهرستان گنبد کاووس،به عنوان اولین شهید اهل تسنن و سومین شهید مدافع سلامت استان
گلستان در مبارزه با ویرووس کووید ۱۹، هفته گذشته به دلیل ابتلا به ویروس کرونا
درگذشت.

شایان ذکر است: این شهید گرانقدر از سال ۱۳۷۴ تا به
امروز به عنوان بهورز در شبکه بهداشت و درمان گنبد، مشغول به خدمت بود.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.