رئیس و معاونین مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان در استان گلستان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=453932کپی به کلیپ‌بورد

 به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان ؛ شامگاه چهارشنبه نهم آذر 1401 دکتر نیک بخش رئیس و دکتر کلاشلو و دکتر واعظی معاونین مرکز مطالعات و پژوهش های راهبردی وزارت ورزش و جوانان وارد استان گلستان شدند .

صبح روزپنج شنبه دهم آذر دکتر نیک بخش به همراه معاونین و مهندس برزمینی مدیر کل ورزش و جوانان استان گلستان با حضور در گلزار شهدای خوشنام گرگان و قرائت فاتحه نسبت به مقام والا و شامخ این عزیزان ادای احترام کردند .
پس از آن جلسه شورای مطالعات و پژوهش های راهبردی اداره کل ورزش و جوانان اسنان گلستان با حضور دکتر نیک بخش در دفتر مدیر کل برگزار شد.
در ادامه کارگاه آموزشی تحت عنوان مقایسه سازمان های مردم نهاد جونان در ایران ، کشورهی در حال توسعه و توسعه یافته با حضور کارشناسان حوزه جوانان و سمن های فعال استان با مدرسی دکتر کلاشلو در سالن اجتماعات ساختمان جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.