به گزارش روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گلستان ، یکی از اقدامات مهم تامین اجتماعی استان در دولت تدبیر وامید راه اندازی ده تخت دیالیز بود که به مدد ستاد مرکزی سازمان تامین اجتماعی به ویژه معاونت درمان این سازمان این مهم محقق شد و به بیماران کلیوی شهرستان کمک شایانی شد.
دکتر احمد نصرتی مدیر درمان تامین اجتماعی استان گلستان ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس ، از بخش دیالیز این بیمارستان که در بهمن ماه سال گذشته راه اندازی شد بازدید نمود و از نزدیک با بیماران بستری درآن بخش دیدار وگفتگو کرد.
مدیر درمان استان ضمن تبریک سال نو به همکاران و تقدیر از زحمات آنها در طول سال گذشته ، رضایتمندی بیماران را مرهون دو عامل کمیت و کیفیت دانست و کمیت را به وجود امکانات و کفایت آن بر اساس نیاز بیمه شدگان و کیفیت را نتیجه عملکرد همکاران دانست .
وی تاکید کرد که سازمان تامین اجتماعی با خرید و نصب تجهیزات مدرن که عمدتا ارز بر بوده و با هزینه های بالا از محل منابع حق الناس سازمان خریداری می شود به دنبال ارتقاء رضایتمندی مخاطبان خود است و ما نیز با ارتباط موثر و محترمانه با مشتریان باید این هدف والا را تداوم بخشیم.
دکتر نصرتی پیگیری افزایش یکصد تخت بستری در بیمارستان فوق را از جمله برنامه های مهم سال جاری دانست که کمک قابل توجهی به رفع مشکل کمبود تخت بستری درشرق استان خواهد نمود.
دکتر صاحب جمعی رئیس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) گنبد کاووس از حضور مدیر درمان استان و معاون ایشان تقدیر کرده و حضور ایشان را موجب تسریع در رفع چالشهای مرکز دانست.