رقابت تیم های گلستانی در هفته بیست و یکم لیگ برتر والیبال

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=604711کپی به کلیپ‌بورد

 در هفته بیست و یکم مسابقات لیگ برتر والیبال مردان کشور، شهرداری گنبد برد و پاس گرگان مغلوب شد .

 به گزارش پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان ، هفته بیست و یکم لیگ برتر ولبیال مردان کشورعصر روز یکشنبه 6 بهمن 1400 در شهرهای میزبان برگزار شد.
تیم پاس گرگان در سالن امام خمینی (ره )شهرستان گرگان با تیم سپاهاهن اصفهان بازی کرد
تیم سپاهان که از قبل حضورش در پلی آف قطعی شده بود 3بر 0 ، ست اول 25 بر 23 ، ست دوم 25 بر 22 و ست سوم 26 بر 24بر تیم پاس فائق آمد تا با این بردهمچنان صدرنشین جدول رده بندی لیگ برتر والیبال مردان کشور باشد. تیم پاس با این باخت در رده دهم جدول رده بندی قرار گرفت .
شهرداری گنبد دیگر تیم گلستانی در دامه روند رو به پیشرفت خود ، در سالن المپیک گنبد میزبان تیم شهرداری ورامین بود شاگردان عظیم جزیده که با بازی های درخشان در مسابقات اخیر شانس خود را برای حضور در پلی آف افزایش داده بودند در دیدار روز گذشته خود در یک بازی برتر در 3 ست متوالی ، ست اول 25 بر 19 ، ست های دوم و سوم 25بر 17 مقتدرانه از سد تیم شهرداری ورامین گذشتند وامیدهای خود را برای قرار گرفتن در پلی آف دوچندان کردند .
گفتنی است در ادامه رقابت های لیگ برتر والیبال مردان کشور و در هفته بیست و دوم ، یکشنبه 10 بهمن 1400 تیم پاس گرگان در ارومیه با تیم آذر باتری ارومیه بازی خواهد داشت و تیم شهرداری گنبد در آمل با تیم هراز آمل دیدار می کند .

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.