رهاسازی آب سد گلستان به منظور تامین نیاز آبی پایین دست سد گلستان ومحدوده مخازن سد وشمگیر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=486235کپی به کلیپ‌بورد

رهاسازی آب سد گلستان به منظور تامین نیاز آبی پایین دست سد گلستان ومحدوده مخازن سد وشمگیر

 مدیر بهره ‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه‌ای گلستان از رها سازی آب سد گلستان به منظور تامین نیاز آبی پایین دست سد گلستان ومحدوده مخازن سد وشمگیر خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس شعبان رسولی اظهار کرد: به منظور تامین نیاز آبی کشاورزان پایین دست سد گلستان ومحدوده مخازن سد وشمگیر، رهاسازی آب از دریچه های تحتانی سد گلستان با دبی 45 متر مکعب برثانیه از ساعت 14 روز چهارشنبه مورخ 27 اسفند ماه شروع و تا مورخ 30 اسفند ادامه خواهد داشت. 
وی بیان کرد: به همین علت از کشاورزان و اهالی منطقه تقاضا می‌شود از نزدیک شدن به حریم رودخانه ها و پایاب سدها خودداری کنند.
گفتنی است همزمان با این رهاسازی، مانور باز و بسته نمودن دریچه های سدهای وشمگیر، گلستان و بوستان نیز ظرف همان روز انجام می شود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.