سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان بخش خان ببین معرفی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=613600کپی به کلیپ‌بورد

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان، امیر علی مهیمنی را به عنوان سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان بخش خان ببین معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی ورزش و جوانان گلستان، مراسم معارفه سرپرست جدید ورزش و جوانان بخش خان ببین با حضور برزمینی معاون توسعه منابع و پشتیبانی اداره کل ورزش وجوانان استان گلستان، مسئولین ورزشی بخش خان ببین امروز 20 مهر ماه در بخشداری خان ببین برگزار شد.

 

 

در این جلسه آقای “امیر علی مهیمنی” به عنوان سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان بخش خان ببین معرفی و از زحمات “حسین نصیری” رئیس سابق تقدیر و تشکر شد.

گفتنی است امیر علی مهیمنی دارنده مدرک لیسانس تربیت بدنی و علوم ورزشی به عنوان کارشناس ورزش شهرستان علی آباد کتول مشغول بکار بوده است

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.