سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معرفی شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=605739کپی به کلیپ‌بورد

 سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معرفی شد

در جلسه ای با حضور دکتر زنگانه استاندار گلستان ، سید محمد دهنوی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معارفه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان در این جلسه که امروز سه‌شنبه ۹ آذر به ریاست دکتر زنگانه برگزار شد سید محمد دهنوی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معارفه و از زحمات ابراهیم کریمی در دوران تصدی این معاونت تقدیر شد.
استاندار گلستان هدف نهایی را خدمت به مردم در هر جایگاهی دانست و ابراز امیدواری کرد با استفاده از توانمندی ها و استعدادهای موجود در استان و با بهره گیری از حمایت ها و پشتیبانی ها در سطح ملی بتوانیم گلستان را به جایگاه واقعی خود در بین استان های برسانیم.
وی افزود : سید محمد دهنوی از نخبگان جوان و از نیروهای توانمندی است که می تواند در تعاملات اقتصادی و پیشرفت تجاری و اقتصادی استان نقش آفرینی کند .

 سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معرفی شد

 

 سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان معرفی شد

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.