شناسایی و جلوگیری از تردد غیر مجاز دستگاه تراکتوری در روستای گری آق قلا

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=344955کپی به کلیپ‌بورد

شناسایی و جلوگیری از تردد غیر مجاز دستگاه تراکتوری در روستای گری آق قلا

مدیر امور منابع آب گرگان و آق قلا ازشناسایی و جلوگیری از تردد غیر مجاز دستگاه تراکتوری در روستای گری آق قلا خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، محسن جدیدی اظهار کرد: با حضور به موقع کارشناسان حفاظت از منابع آب گرگان و آق قلا از تردد یک دستگاه تراکتوری غیر مجاز فاقد هر گونه مدارک مانند کارت تردد، صلاحیت حفاری، مجوز بلا مانع حفاری و…جلوگیری و با هماهنگی پاسگاه باغه شیخ موسی دستگاه متوقف و به پارکینگ آب منطقه ی حمل شد.
دبیر شورای حفاظت از منابع آب شهرستان های گرگان و آق قلا افزود: بر اساس تبصره 4 ماده واحده قانون تعیین تکلیف چاههای فاقد پروانه مصوب سال 89 مجلس شورای اسلامی همه ادوات و دستگاه های حفاری ماشینی ملزم به همراه داشتن مدارکی مانند کارت تردد، صلاحیت حفاری شرکت مذکور، فعال بودن GPS وداشتن پلمپ بوده ودر صورت تردد وانجام عملیات حفاری بدون اخذ مجوزهای قانونی با هماهنگی نیروی انتظامی نسبت به توقیف و حمل به پارکینگ اقدام و به مراجع قضایی معرفی خواهند گردید.  

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.