شنا در محدوده سدها و سد های انحرافی استان گلستان ممنوع است

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=296569کپی به کلیپ‌بورد

سرپرست دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای استان گلستان با اعلام این که تاسیسات آبی همچون دریاچه سدها محل مناسبی برای شنا نیست، از شهروندان و هم استانی ها درخواست کرد که از شنا در این مکان‌ها جدا خودداری کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان شعبان رسولی نسبت به مخاطرات شنا در مخازن سدها و بندهای انحرافی، هشدار داد و افزود: لغزندگی حاشیه مخازن سدها و بندهای انحرافی، مکش جریان آب و شرایط رسوبی کف این مخازن خطر مرگ را برای شناگران به همراه دارد.
وی افزود: همه ساله با آغاز فصل گرما به ویژه در روزهای پایانی هفته و روزهای تعطیل،برخی از شهروندان و روستائیان بدون توجه به علائم هشدار دهنده و اطلاعیه های مکرر، در دریاچه ها و مخازن سدها و کانال های آبیاری و زهکشی شنا می کنند که این سهل انگاری و بی توجهی،خسارات مالی و جانی را به همراه دارد.
سرپرست دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای استان در ادامه خاطر نشان کرد: مکان های فوق یاد شده مکان های مناسبی برای شنا نیست و شنا در آن ها مطلقا ممنوع است.
رسولی تاکید کرد: هم استانی های عزیز به ویژه افراد ساکن و حاضر در حاشیه تاسیسات آبی برای حفظ سلامت خود و خانواده هایشان به تابلوهای هشدار دهنده ممنوعیت شنا توجه جدی داشته باشند و در صورت بروز هر گونه حادثه ای مسئولیت آن متوجه خود اشخاص می باشد و این شرکت در این خصوص مسئولیتی ندارد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.