شوراها امید به آینده ای بهتر را در مردم زنده کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=224017کپی به کلیپ‌بورد

 مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گلستان گفت: شوراها با تدبیر و درایت و همدلی امیدی به آینده ای بهتر را در مردم زنده کنند و با حضور در مساجد و استفاده از تریبونهای رسمی ، گزارش عملکرد خود را به طور منظم به مردم ارائه نمایند.

 عبدالرضا چراغعلی در مراسم بزرگداشت هفته شوراها در شهرستان گمیشان اظهار کرد: با عنایت به تأکیدات مقام معظم رهبری بر فرهنگ و نظر به پیشینه فرهنگ غنی مردم گمیشان ، فرمانداریهای شهرستانها با هماهنگی با شوراها ، نسبت به احیاء سنت ها و فرهنگ مردم منطقه و معرفی آن اقدام نمایند.

وی ضمن گرامیداشت هفته شوراها از اعضای شورای شهر خواست که با تشکیل کمیته های تخصصی باحضور نخبگان مشکلات مردم منطقه و پیگیری کمیته های یادشده درخصوص مشکلات مردم راهکار ارائه نمایند.

آخوند حنفی، امام جمعه سیمین شهر نیز در این جلسه ضمن تبریک هفته شوراها به سفارشات مقام معظم رهبری و آیات قرآنی در خصوص ضرورت توجه به شوراها اشاره کرد و از زبان مردم شهرستان گمیشان ازمدیرکل دفترامورشهری و شوراها خواست تا مشکلات کم آبی مردم منطقه را به اطلاع استاندار محترم و معاونینش برساند.

در ادامه این نشست ضمیر فرماندار شهرستان گمیشان با اشاره به برنامه های آتی برای پیشبرد اهداف دولت تدبیر و امید در شهرستان تاکید کرد: شوراها باید از انجام کارهای سیاسی پرهیز نمایند.

مراسم بزرگداشت هفته شوراها در شهرستان گمیشان با حضور اعضای شوراهای شهر و روستا – روحانیون و ائمه جمعه و جماعات – مدیران شهرستانی و استانی در شهر سیمین شهر برگزار شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.