شورای اداری شهرستان های شرق استان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=556321کپی به کلیپ‌بورد

 

شورای اداری شهرستان های شرق استان برگزار شد

 شورای اداری شهرستان های شرق استان با حضور دکتر اردکانی وزیر نیرو,فرمانداران چهار شهرستان و نماینده شرق استان گلستان در مجلس شورای اسلامی در شهرستان مینودشت برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی فرمانداری کلاله ;حمیدی فرماندار کلاله در جلسه شورای اداری شهرستان های شرق استان ضمن خواستار رفع مشکلات این شهرستان; اظهار کرد: با توجه به آبرسانی۷۲روستا” از چشمه زاو؛ این مجتمع آبرسانی فاقد تصفیه خانه است لذا ضرورت دارد برای جلوگیری از کدورت آب در شرایط نامساعد آب و هوایی؛ نسبت به احداث تصفیه خانه اقدام شود.

حمیدی رفع موقت کمبود آب مردم کلاله را با حفر دو حلقه چاه آب امکان پذیر دانست و درخواست تأمین اعتبار ازسوی اردکانیان شد.

وی در ادامه گفت: تکمیل شبکه آبرسانی زاو به ۷ روستای دهستان تمران در کلاله نیاز به نگاه ویژه تری دارد.

فرماندار کلاله در ادامه از وزیر نیرو بعنوان “نماینده عالی کاروان تدبیر و امید” در شرق استان مطالبه کرد؛ تا مشکل ساکنین ۷۲ واحد آسیب دیده مسکن مهر کلاله مرتفع شود و همچنین برای رفع مشکل ساکنین منازل مسکونی آسیب دیده ناشی از نشست در شهر فراغی اقدام شود.
حمیدی در ادامه با بیان مشکلات مبتلابه این شهرستان گفت: احداث باند دوم پل کوسه در ورودی شهر کلاله موجب روان شدن تردد وسائل نقلیه می شود.

 

شورای اداری شهرستان های شرق استان برگزار شد

شورای اداری شهرستان های شرق استان برگزار شد

شورای اداری شهرستان های شرق استان برگزار شد

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.