ضیافت افطاری جامعه بزرگ کار و تلاش استان برگزار شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259715کپی به کلیپ‌بورد

ضیافت افطاری جامعه بزرگ کار و تلاش استان برگزار شد

ضیافت افطاری ویژه جامعه بزرگ کار و تلاش استان به همت اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان برگزار شد.

ضیافت افطاری جامعه بزرگ کار و تلاش استان با سخنرانی مهندس عباسی مدیرکل و رییس شورای هماهنگی تعاون،کار و رفاه اجتماعی گلستان در محل تالار مهر بازنشستگان استان واقع در شهرستان گرگان برگزار شد.

مهندس امراله عباسی در این مراسم که با حضور نمایندگان کارگران،تعاونگران و کارفرمایان استان و همچنین اعضای شورای هماهنگی و کارکنان تعاون،کار ورفاه اجتماعی گلستان برگزار شد،گفت: در سال گذشته به بخش تولید فشار زیادی وارد شد اما با تدبیر خوب دولت محترم رونق و ثبات اقتصادی به وجود آمد.

رییس شورای هماهنگی تعاون،کار و ررفاه اجتماعی گلستان در پایان گفت:از تمامی سنگربانان بخش تولید و کارگران و تعاونگران استان بابت تثبیت اشتغال و همکاری با دولت تدبیر و امید صمیمانه تقدیرو تشکر میکنم.

وی افزود: انشالله با توجه به موفقیت تیم مداکره کننده کشورمان در مذاکره با کشورهای 1+5 ، شاهد بهبود وضعیت در تمامی عرصه ها خواهیم بود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.