ضیافت افطاری 120 نفر از ایتام و نیازمندان

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=259785کپی به کلیپ‌بورد

ضیافت افطاری 120 نفر از ایتام و نیازمندان

همزمان با ماه پر خیر و برکت رمضان و در آستانه عید سعید فطر، مراسم ضیافت افطاری 120 نفر از نیازمندان شهرستان گرگان با همت کارکنان شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه گلستان بر پا شد.

به گزارش روابط عمومی منطقه گلستان، در این مراسم خانواده های نیازمند و فرزندان خردسال بی سرپرست تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) حضور داشتند.

بر پایه این گزارش امسال دومین سال متوالی است که این سنت حسنه در گلستان و با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) انجام می شود که هزینه این میهمانی معنوی را کارکنان منطقه متقبل می شوند.

ضیافت افطاری 120 نفر از ایتام و نیازمندان

 

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.