طهماسبی: با وجود شرایط کشور، طرح‌ها را با همه فرصت‌ها پیش بردیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=629149کپی به کلیپ‌بورد
استاندار گلستان اعلام کرد که با وجود شرایط خاص کشور، از تمامی فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود برای بهره‌برداری و تکمیل طرح‌ها استفاده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، علی‌اصغر طهماسبی در نشست معاون رئیس‌جمهور با علما، روحانیون علمای شیعه و اهل سنت و نخبگان اجتماعی گفت : این نشست‌ها فرصتی است تا عملکرد دولت در شرایط جنگی و وضعیت ویژه کشور تشریح شود و تأکید کرد که دولتمردان همچنان برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند.

او با بیان اینکه ارزیابی عملکرد دولت باید با توجه به مجموعه حوادث و شرایط انجام شود افزود: باید تلاش‌ها را چند برابر کنیم تا رضایت حداکثری مردم جلب شود.

استاندار گلستان با اشاره به مسئولیت مشترک همه مردم و مسئولان گفت: ما پای کار کشور هستیم و به آن افتخار می‌کنیم؛ همه در یک کشتی نشسته‌ایم و باید از ایران و وطن دفاع کنیم.

طهماسبی همچنین از بهره‌گیری کامل ظرفیت‌ها برای تکمیل طرح‌ها خبر داد و نمونه آن را سد چایلی دانست. او توضیح داد: برای حمایت از روستاهای اطراف سد چایلی، به ۶ روستا ۴۰۰ میلیون تومان وام بلاعوض و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.