غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر کلاله

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=502588کپی به کلیپ‌بورد

غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر کلاله

در دومین روز از هفته دولت و به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، با حضور فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان کلاله ،گلزار شهدای این شهر غبارروبی و عطرافشانی شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری;محمد ابراهیمی تودرواری سرپرست فرمانداری کلاله در حاشیه غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدا با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گفت:این هفته یادآور فداکاری‌ها و خدمت‌گذاری شهیدان رجایی و باهنر است، باشد که همه دولتمردان آن فداکاری‌ها را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود:خدمت رسانی به مردم مهمترین هدف و مسیر شهدا است که باید همه ما ادامه دهنده این راه و مسیر باشیم.

در ادامه این مراسم مسئولان شهرستان ضمن عطر افشانی مزار شهدا و قرائت فاتحه، با آرمان های بلند امام راحل و شهدای انقلاب تجدید بیعت دوباره کردند.

غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر کلاله

غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر کلاله

غبارروبی و عطر افشانی گلزار شهدای شهر کلاله

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.