فاز دوم شن ریزی در روستای یامپی از توابع شهرستان آق قلا انجام شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=237220کپی به کلیپ‌بورد

فاز دوم شن ریزی در روستای یامپی از توابع شهرستان آق قلا انجام شد

فاز دوم شن ریزی معابر روستای یامپی از توابع شهرستان آق قلا با اعتباری بالغ بر 150 میلیون ریال انجام شد.

به گزارش دهیاری روستای یامپی، فاز اول شن ریزی معابر این روستا نیز با اعتبار 100 میلیون ریال از محل حساب دهیاری انجام شده بود.

در فاز اول تعداد 7 کوچه و در فاز دوم نیز تعداد 22 کوچه 8، 10 ، 12  و 16 متری این روستا شن ریزی از نوع بیس گردید.

همچنین در این شن ریزی چندین کوچه که از لحاظ تعریض مشکل داشتند با همکاری دهیاری و شورای اسلامی روستا و مردم تعریض شد.

روستای یامپی از توابع بخش مرکزی شهرستان آق قلا با جمعیت 2500 نفر و با مردمی از قوم ترکمن در غرب استان گلستان واقع شده است.

فاز دوم شن ریزی در روستای یامپی از توابع شهرستان آق قلا انجام شد

 

فاز دوم شن ریزی در روستای یامپی از توابع شهرستان آق قلا انجام شد

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.