فرهنگ حفظ جایگاه سالمندان باید در نسل های جوان نهادینه شود

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=603824کپی به کلیپ‌بورد
فرهنگ حفظ جایگاه سالمندان باید در نسل های جوان نهادینه شود
 مراسم اختتامیه دومین جشنواره چکامه های کهن باحضور برخی از برگزیدگان، منتخبین، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان و سرپرست بهزیستی استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی گلستان؛ در این مراسم عارف کیانی سرپرست اداره کل بهزیستی گلستان با ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنواره‌ای پیشنهاد ایجاد دبیرخانه دائمی این چنین جشنواره هایی در استان را خواستار شد.
وی افزود: برای انتقال فرهنگ غنی گذشتگان به نسل های بعد باید با ورود تمامی دغدغه مندان به این حوزه را می‌طلبد.
سرپرست بهزیستی گلستان تصریح کرد: جایگاه سالمندان و تجربیات ارزشمند آنان در جامعه باید پیش از این گرامیداشت چراکه باید فرزندانمان با سبک زندگی سالم و پایدار آشنا شوند.
کیانی اظهار داشت: در این جشنواره با رویکرد هنری و در بخش های مختلف سعی شد تا بخشی از تفاوت های نسلی بین فرزندان و بزرگترها کاسته شود.
وی ادامه داد: امسال در دومین برگزاری این جشنواره بیش از ۳۰۰ اثر در قالب های اعلامی به دبیرخانه ارسال شد که این آثار از استان‌های مختلف کشور دریافت شده است.
در پایان از برگزیدگان این جشنواره تقدیر شد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.