فریضه نماز و نماز جماعت را در مدارس گسترده تر کنیم

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=239300کپی به کلیپ‌بورد

فریضه نماز و نماز جماعت را در مدارس گسترده تر کنیم

 فرماندار مینودشت در جمع ائمه جماعت مدارس گفت: باید تلاش کنیم تا فریضه نماز و نماز جماعت در مدارس گسترده تر شود.

در این نشست که با حضور امام جمعه ، مدیر آموزش و پرورش و ائمه جماعت مدارس شهرستان برگزار شد اسرافیل وزیری بر تشویق جوانان بخصوص دانش آموزان به اقامه نماز تاکید کرد و گفت : با حملات سایبری دشمن که امروزه شاهد آن هستیم باید این فریضه با زیبائی تمام گسترش یابد و جوانان به امر واجب الهی تشویق شوند .

وی با اشاره به آیات الهی نماز را بهترین سپر دفاعی برای منکر دانست.

در ادامه این نشست امام جمعه مینودشت نیز با تصریح این مطلب که هرچه توان دارید برای هدایت جوانان در امر نماز دریغ نکنید افزود: از مدت زمان کمی که دارید استفاده مفید را برای راهنمائی و ارشاد دانش آموزان بعمل آورید .

حجه السلام والمسلمین حسینی گفت: جوانان بخصوص دانش آموزان تشنه یاد گیری مسائل معنوی هستند و ما وظیفه داریم در این مسیر کوتاهی نکنیم .

فریضه نماز و نماز جماعت را در مدارس گسترده تر کنیم

 

فریضه نماز و نماز جماعت را در مدارس گسترده تر کنیم

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.