فعالیت ۹ حزب در کردکوی / آمادگی برای حمایت از سرمایه‌گذار سایت پروازی درازنو

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=617146کپی به کلیپ‌بورد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت : در استان گلستان، شش حزب اصلاح‌طلب به‌عنوان نمایندگان احزاب ملی، یک حزب اصلاح‌طلب استانی و یک حزب مستقل با مجموع ۶۹ دفتر فعالیت دارند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان ؛ “محمد حمیدی” در نشست صمیمی استاندار با فعالان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، سمن‌ها و بانوان شهرستان کردکوی اظهار داشت: در شهرستان کردکوی نیز ۹ حزب سیاسی فعال هستند که شامل چهار حزب اصولگرا، چهار حزب اصلاح‌طلب و یک حزب مستقل می‌شود.

حمیدی با اشاره به برنامه‌های دیدار استاندار با اقشار مختلف، تصریح کرد: ملاقات با فعالان گروه‌های سیاسی، اجتماعی، نخبگان، و ستادهای مرتبط با دکتر پزشکیان، بخش عمده‌ای از وقت استاندار را به خود اختصاص داده است.

معاون استاندار گلستان همچنین از آمادگی استان برای همکاری در راه‌اندازی سایت پروازی در منطقه درازنو کردکوی خبر داد و گفت: در صورت حضور سرمایه‌گذار، استان آمادگی دارد در صدور مجوزهای قانونی تسهیل‌گری کند.

وی با تاکید بر اهمیت توسعه اجتماعی، اظهار کرد: با فراهم‌سازی بسترهای لازم، می‌توان مرکز نوآوری‌های اجتماعی را به‌عنوان دومین مرکز استان پس از گرگان، در شهرستان کردکوی راه‌اندازی کرد.

حمیدی در پایان به وضعیت سالن‌های ورزشی شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارش‌های رسیده، لازم است در نحوه واگذاری این سالن‌ها بازنگری شده و ترجیحاً به هیئت‌های تخصصی ورزشی واگذار شوند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.