لكه گيري و روكش آسفالت بزرگراه گرگان- آزادشهر

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=293042کپی به کلیپ‌بورد

thumb]https://golestanp.ir/uploads/posts/2016-05/1462166997_-.jpg[/thumb]

 مدير راهداري راه و شهرسازی گلستان اعلام كرد: عمليات لكه گيري و روكش آسفالت بزرگراه گرگان- آزادشهر در شرق استان در حال انجام است.

به گزارش اداره روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان گلستان، مهندس “عادل مصدقي” در گفت و گویی خبری گفت: براي اجراي اين عمليات بيش از 87 ميليارد و 140 ميليون ريال اعتبار از محل منابع ملي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي مصوب شده است.

به گفته وي، روكش آسفالت محور از ابتداي پل فاضل آباد به سمت گرگان در باند شمالي و به طول1.5 كيلومتر در حال انجام است.

مصدقي با اعلام اينكه عمليات لكه گيري هندسي محور از مسير گرگان تا فاضل آباد در باند جنوبي به اتمام رسيده است، خاطرنشان كرد: 23 كيلومتر محور از نوده ملك تا گرگان در باند شمالي در سال 93 روكش شده بود و بقيه از فاضل آباد تا نوده ملك در سال 95 در حال اجراست.

مدير راهداري راه و شهرسازي گلستان اظهاراميدواري كرد كه تا پايان ارديبهشت ماه جاري اين عمليات به اتمام برسد.

مصدقي يادآورشد: در حال حاضر به دليل اجراي عمليات فوق و رعايت مسايل ايمني، از ساعت 7.30 صبح الي 18 عصر، محور با محدوديت ترافيكي روبروست.

بزرگراه گرگان- آزادشهر حدود 75 كيلومتر طول دارد.

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.