متقاضیان بیمه بیکاری به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنند

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=503908کپی به کلیپ‌بورد

متقاضیان بیمه بیکاری به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنند

 مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: متقاضیان بیمه بیکاری که بیکاری آنان از خرداد ماه همچنان تداوم دارد باید به سامانه جامع روابط کار مراجعه کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی
گلستان، سعید دنکوب اظهار کرد: در راستای تحقق دولت الکترونیک و دسترسی آسان و عدم
مراجعه حضوری متقاضیان، سامانه بیمه بیکاری به صورت الکترونیکی ارائه می شود.

وی افزود: متقاضیان بیمه بیکاری که سابقاً در سامانه بیمه
بیکاری به نشانی https://Bimebikari.mcls.gov.ir ثبت نام کردند و بیکاری آنان از ابتدای خرداد
ماه سال جاری همچنان تداوم دارد ، لازم است در اسرع وقت ضمن حضور در دفاتر پیشخوان
دولت جهت احراز هویت واخذ کد رهگیری، به
سامانه جامع روابط کار به آدرس: https://Prkar.mcls.gov.ir مراجعه کنند و درخواست خود را جهت بررسی در خصوص ادامه پرداخت مقرری بیمه
بیکاری به ثبت برسانند .

دنکوب اضافه کرد: متقاضیان بعد از ورود به سامانه جامع
روابط کار https://Prkar.mcls.gov.ir و انتخاب زیر سامانه
بیمه بیکاری می توانند فرم های در دسترس را تکمیل نموده و مستندات خود را بارگذاری
نمایند که این مرحله به منزله ثبت درخواست بیمه بیکاری متقاضی تلقی می شود.

وی اذعان کرد: متقاضیان
می توانند از طرق مختلف از قبیل: گوشی موبایل، کافی نت، اینترنت، دفاتر پیشخوان
دولت، کاریابی ها و… اقدام به ثبت درخواست خود نمایند.

مدیر روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان تاکید
کرد: متقاضیان بیمه بیکاری برای جلوگیری از نقص در پرونده خود و سهولت بیشتر می
توانند به دفاتر کاریابی مراجعه کنند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.