محفل انس با قرآن کریم با هدف شكوفايي استعدادهاي قرآني در کلاله برگزارشد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=258242کپی به کلیپ‌بورد

محفل انس با قرآن کریم با هدف شكوفايي استعدادهاي قرآني  در کلاله برگزارشد
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان كلاله محفل انس با قرآن کریم با هدف شكوفايي استعدادهاي قرآني دراین شهرستان برگزار كرد.
به گزارش روابط عمومي اداره كل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان گلستان، در يازدهمين روز از ماه مبارك رمضان مركز فرهنگي هنري شهرستان كلاله محفل انس با قرآن را با حضور 30 نفر از اعضاي كودك و نوجوان دختر برگزار كرد.

صديقه گلي مربي فرهنگي مركز، پيوند هر چه بيشتر اعضا با قرآن، شكوفايي استعدادهاي قرآني، ارتقاي اطلاعات ديني و قرآني و ترغيب كودكان و نوجوانان به استفاده از آموزه هاي قرآني در راه و روش زندگي را از مهم ترين اهداف برگزاري جلسات مقابله قرآن برشمرد

وی بيان داشت: تلاوت آيات قرآني به صورت گروهي علاوه بر اينكه به روان خواني و درست خواني اعضا كمك مي كند، همدلي و نزديكي قلوب كودكان را به دنبال داشته و آن ها را بيش از پيش با آثار و بركات معنوي قرآن كريم آشنا مي سازد.

گفتني است آشنايي با قرآن يكي از فعاليت هاي 42 گانه كانون بوده كه طي آن اعضا با روان خواني، ترجمه، مفاهيم، زيبايي ها و داستان هاي قرآن آشنا مي شوند.

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.