مدرسه 7 کلاسه لیوان غربی در شهرستان بندرگز با حضور استاندار گلستان افتتاح شد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=242758کپی به کلیپ‌بورد

 مدرسه 7 کلاسه لیوان غربی در شهرستان بندرگز با حضور استاندار گلستان افتتاح شد

در دومین روز از ایام الله دهه مبارک فجر پروژه مدرسه 7 کلاسه لیوان غربی در شهرستان بندرگز با حضور دکتر صادقلو استاندار گلستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی نوسازی مدارس گلستان، عماد مخدومی ، مدیرکل نوسازی مدارس گلستان در مراسم افتتاحیه مدرسه 7 کلاسه لیوان گفت: این پروژه با زیربنای 1118 مترمربع با اعتباری بالغ بر یازده میلیارد و 800 میلیون ريال از محل اعتبارات طرح ملی تخریب و بازسازی و با مشارکت خیّر محترمه سرکار خانم امین پور احداث و در ایام الله دهه مبارک فجر افتتاح گردید.

همچنین دکتر صادقلو استاندار گلستان در طی این مراسم از فضای داخلی این پروژه بازدید کرد و با دانش آموزان به گفتگو پرداخت.

 

مدرسه 7 کلاسه لیوان غربی در شهرستان بندرگز با حضور استاندار گلستان افتتاح شد

 

 

 

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.