مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان ازگازرسانی به 96 روستای شهرستان کلاله تاکنون خبرداد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=594466کپی به کلیپ‌بورد

مهندس صفرعلی جمال لیوانی دراین خصوص گفت: ازمجموع 111 روستای شهرستان کلاله تاکنون تعداد 96 روستای شهرستان گازرسانی شد و عملیات اجرایی یک روستا نیز در دست انجام می باشد.

مهندس جمال لیوانی اظهارداشت: از این تعداد روستای گاز رسانی شده در شهرستان کلاله تعداد 40 روستا در دولت تدبیر و امید از نعمت گاز بهره مند شده اند که در مجموع بالغ بر 255 میلیارد ریال برای آنها هزینه شده است ضمن اینکه تعداد 37 هزار و 875  نفر از مردم شریف این شهرستان از نعمت گاز برخوردار شده اند 

 وی در ادامه گفت:در دهه مبارک فجر در شهرستان کلاله تعداد 5 روستا بهمراه 11 واحد صنعتی  مورد بهره برداری قرار گرفت که در مجموع بالغ بر 35 میلیارد و 300 میلیون ریال هزینه در برداشته و تعداد 4150  نفر از روستائیان عزیز به جمع مصرف کنندگان گاز طبیعی افزوده شده اند .

مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان افزود: در حال حاضر در شهرستان کلاله 86 درصد روستاهای شهرستان از نعمت گاز بره مند می باشند

 مهندس جمال لیوانی  در پایان بر اهميت رعايت نكات ايمني و مصرف بهينه گاز طبيعي تاكيد نمود و ازمشتركين عزيز خواست تا در اين رابطه نكات ايمني را مورد توجه قرار داده و مصرف خود را بدرستي مديريت كنند.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.