مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان با فرماندار گنبدکاووس دیدار کرد

لینک کوتاه خبر: https://golestanp.ir/?p=415078کپی به کلیپ‌بورد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان با فرماندار گنبدکاووس دیدار کرد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری ویژه گنبدکاووس ، روح اله مهری مدیر کل غله استان گلستان با مهندس دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس دیدار و گفتگو کرد.
مهندس دهرویه معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در راستای عملکرد مطلوب عرضه آرد و نان که با حرکت جهادی و درایت دکتر زنگانه استاندار محترم و تلاش شهرستان صفوف نانوایی ها بطور کامل از بین رفت مطالبی را ارائه نمود.
در این دیدار مهری  از روند چرخه توزیع آرد در شهرستان گنبدکاووس مواردی را ارائه و ابراز رضایت کرد.

اخبار مرتبط

جدیدترین اخبار

دسترس پذیری
سایز نوشته ها
فاصله بین خطوط
فاصله بین حروف
×
اطلاعیه حریم خصوصی:

این افزونه از کوکی‌ها برای بهبود تجربه شما و ارائه تنظیمات دسترسی شخصی‌سازی‌شده استفاده می‌کند. این کوکی‌ها در مرورگر شما ذخیره می‌شوند و به ما امکان می‌دهند تا اندازه فونت، طرح‌های رنگی و سایر ویژگی‌های دسترسی را به خاطر بسپاریم. با استفاده از این افزونه، با استفاده از کوکی‌ها برای این اهداف رضایت می‌دهید. شما می‌توانید کوکی‌ها را هر زمان در تنظیمات مرورگر خود حذف یا مسدود کنید. لطفاً توجه داشته باشید که انجام این کار ممکن است بر تجربه شما در استفاده از سایت تأثیر بگذارد.